• Subcribe to Our RSS Feed

KENIJA 9. del: Masai Mara

Oct 10, 2012   //   by Uros & Anja   //   Kenija 2012, Potopisi  //  2 Comments

Ce se spomniva nazaj, kako skromna sva bila prvi dan… Uros je sedel na verandi najine bande ob jezeru Naivasha in bil navdusen nad razlicnimi pticami. Po popoldanskem safariju v Masai Mari pa se strinjava – dobro, da sva sem prisla sele na koncu, kajti tu vidis res vse tiste zivali, zaradi katerih sploh prides sem. Najboljse je ostalo prihranjeno za konec.
Masai Mara je prostrana savana, ki ji ne vidis konca. Ne crede, horde gnujev se pasejo tu, nesteto gazel in antilop, pa ogromno bivolov in zeber. Sem in tja iz vrhov posameznih dreves pokuka zirafja glava, ce imas sreco, pa na bregu zagledas povodnega konja. Spet je vse v znamenju mladickov: mlade antilope, majhni sloncki, gnuji, mini zebre in seveda levji mladicki.
Najina skromnost je bila pozabljena, ko smo ze prvi dan safarija videli geparda, drugi dan pa ga skoraj ujeli pri jutranjem zajtrku. Kdo bo po tem se zadovoljen s slikami ptic, antilop in zeber???

XML File doesn't exist

2 Comments

  • Glej da prineseta čim več dobrih fotk cao pa čim več lepega še ta čas kar ga je še ostalo<f Franci

  • Veseli nas, da s takim navdušenjem opisujeta dogodivščine,ki jih doživljata, tako da ko to berem tudi jaz padem noter ha-ha-ha:) – .V Slo. vse po starem,vreme je:zelo mraz. Komaj čakam fotke .Do takrat pa lep pozdrav!

Leave a comment